Bed  & Breakfast La Grange:
natuur, rust, zee, zon, strand en storm!

Over ons

In 2018 hebben wij deze boerderij gekocht om rust en ruimte te vinden in het mooie Zeeland.
De voormalige stal achter het woonhuis hebben wij verbouwd en daarnaast wilden wij graag een Bed & Breakfast beginnen om ook u te laten genieten van het prachtige eiland Schouwen Duiveland.

Begin 2024 is het zover om te beginnen met onze B&B La Grange. We vinden het dan ook heel spannend en zijn benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. U bent van harte welkom!

In ons woonbuurtje Elkerzee is het prettig verblijven. Het dorpje heeft ongeveer 50 bewoners. Er was vroeger een kerk met begraafplaats, een kroeg, een school en natuurlijk een bakker en slager. Helaas is door de watersnoodramp van 1953 het dorp zo goed als verloren gegaan op enkele woningen na, zoals onze oude boerderij. Het dorp is daardoor 'opgeschoven' naar Scharendijke.

Verder in de straat vindt u de pannenkoekenmolen De Lelie. Deze is op bepaalde tijden te bezoeken. Het strand is op 15 fietsminuten te bereiken en in het dorp Scharendijke vindt u enkele restaurantjes en een supermarkt. 

Wandelen in de omgeving kunt u langs de vaart door de polders, in het bos bij Westenschouwen of de boswachterij Burgh-Haamstede.